Over Bianca

Bianca-comanneNa een aantal jaren gewerkt te hebben in de productie en als verkoopster in de detailhandel ben ik in 1998 gaan werken als verkoopster en knipster van badkleding op maat.

Daar heb ik op creatief gebied ontzettend veel geleerd en heb mij volledig kunnen ontplooien. Het gehele proces van het maken van een badpak en bikini heb ik volledig in beheer gehad. Ik heb hier geleerd met lycra om te gaan en mijn gevoel voor kleuren en dessins ontwikkeld.

Daar heb ik het knippen van de badkleding geleerd en ben ik opgeleid in het doorpassen. Om de juiste maten te nemen, hoe ik de doorpas moet doen om de patronen (per persoon) zó aan te passen zodat ik deze op de juiste wijze kan knippen. Ik kan een badpak of bikini zo  knippen dat deze precies op maat gemaakt en genaaid kan worden.

Later heb ik het gehele proces van het maken van de badkleding geleerd en mijn kennis kunnen uitbreiden door het bedienen van de verschillende naaimachines.

Ook was ik nauw betrokken bij de inkoop van stoffen en toebehoren en het bezoeken aan beurzen. Op beurzen van Italiaanse en Spaanse leveranciers van lycra werden de nieuwste trends getoond voor het volgende seizoen.

Nadat dit bedrijf gestopt is heb ik inmiddels mijn droom waargemaakt en ben ik onder de naam Bianca Beachwear in 2016 mijn eigen bedrijf begonnen in Losser.

In geheel Nederland zijn er (volgens Google) maar een handvol bedrijven die badkleding op maat aanbieden. Dit is een vak op zich en er zijn maar een paar mensen in Nederland die dit vak beoefenen en ik ben een van de weinigen met de juiste kennis hiervoor.

 

foto: Alexia Teet

Bewaren

Bewaren

Een badpak of bikini speciaal voor jou op maat gemaakt, geeft je zelfvertrouwen en laat je shinen!

Er gaat niets boven perfect passende badkleding helemaal naar jouw smaak en wensen