Beachwear

Eindelijk badkleding die perfect past!

Er is op het gebied van badkleding een grote keuze in de verkoop via het internet. Maar badkleding bestellen via het internet loopt vaak uit op een teleurstelling omdat de pasvorm vaak niet goed is of men een verkeerde maat heeft besteld. Heb jij dat ook? De meeste vrouwen weten niet eens precies welke maat ze hebben.

Ik los dit op door een bikini of badpak voor jou geheel op maat te maken. Dit voorkomt de teleurstelling bij een verkeerde bestelling. Door massaproductie wordt badkleding tegen een lage prijs aangeboden maar dat gaat ten koste van de kwaliteit. Ik geef de garantie van goede kwaliteit door te letten op de dikte van de te gebruiken lycra en toebehoren als bv sluitingen en elastiek.

Ook krijg je als klant de juiste informatie en geef ik persoonlijk alle aandacht en informatie over gebruik en onderhoud van de badkleding.

Jij krijgt als klant bij Bianca Beachwear net dat beetje extra persoonlijke service wat je mist via een aankoop op het internet. 
Ik bezoek beurzen om de allernieuwste lycra met prints en dessins in te kopen zodat de stoffencollectie helemaal up to date is.

Een badpak of bikini speciaal voor jou op maat gemaakt, geeft je zelfvertrouwen en laat je shinen!

Er gaat niets boven perfect passende badkleding helemaal naar jouw smaak en wensen