Badkleding

Mijn product is handgemaakte badkleding
Dat betekent dat je bij Bianca Beachwear je eigen wensen aan de standaardmodellen kan laten doorvoeren. Ik maak niet alleen badkleding naar de laatste mode of trends maar ook praktische badkleding voor bijvoorbeeld dames die alleen baantjes trekken in het zwembad en niet hele specifieke wensen hebben.

Bijna elke vrouw is wel eens onzeker over haar uiterlijk en lichaam. Of ontevreden over haar kleding of badkleding. Ik haal deze onzekerheid weg door precies dat juiste kledingstuk op maat te maken zodat je je weer vol zelfvertrouwen kan vertonen aan het strand of zwembad.

Bianca Beachwear is er ook voor

  • Meisjes en vrouwen die geen standaard confectie maat hebben en moeite hebben met het vinden van goed passende badkleding.
  • Dames en heren met afwijkende maten qua lichaamsbouw ten opzichte van standaard confectiematen, met een handicap als een (borst) prothese of stoma en dames en heren met een eigen uitgesproken smaak.
  • Meisjes in de puberteit die soms onzeker zijn over hun lichaam. Door een mooi passend bikini of badpak aan te meten maakt dat iemand veel zekerder over haar lichaam.
  • Corrigerende badkleding

Je kent het vast wel. Je hebt een mooi badpak in de winkel gekocht of op internet besteld maar eigenlijk past het niet goed en sluit het net niet mooi aan bij de vorm van je lichaam. Vooral dames met grotere of kleinere maat borsten en billen kennen dit probleem.

Ook als je nergens in een normale winkel badkleding kunt vinden die qua kleur of model aan je smaak voldoet, kan ik je helpen.

Heb jij behoefte aan corrigerende badkleding omdat je bent afgevallen of aangekomen? Voel je je wel eens onzeker en durf je je niet goed meer in badkleding te vertonen? Deze twijfel en onzekerheid neem ik weg door in een badpak of bikini corrigerende stof te verwerken voor de stevigheid of correctie.

Tevens kan ik vrouwen goed helpen die door ziekte een borst of beide borsten missen en de badkleding zo aan te passen dat ze ongezien een borstprothese kunnen dragen. Ik maak "hoesjes" in de badkleding zodat de prothese er makkelijk in en uit gehaald kan worden voor het onderhoud van de prothese.
Mensen met een stoma kunnen ook bij mij terecht. Samen gaan we dan kijken hoe de stoma het beste te dragen is in zwem of strandkleding. Dit kan zijn in bijvoorbeeld een tasje of een soort envelop in de kleding of naar eigen idee.

 

 

Een badpak of bikini speciaal voor jou op maat gemaakt, geeft je zelfvertrouwen en laat je shinen!

Er gaat niets boven perfect passende badkleding helemaal naar jouw smaak en wensen